Nissan Sunny: distribusti Ketting

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16 v

Hallo Mijn probleem is met de ketting zit er alleen een spanner bij de nokkenassen of zit in de ketting onder naar de krukas ook een spanner en hoe blokker ik die (mijn koppakking is kapot)en schurren die koppen graag groetjes Ed uit limburg

Ed Glerum

Geplaatst door Ed Glerum (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sleutelman (0), 17 jaar geleden

Hallo Ed
koppakking van deze motoren gaan maar zelden of nooit kapot ---- ,dus zorg dat je zeer, zeeeeer zeker weet dat het zo is voor je hier aan begint dit is specialisten werk maar voor het geval dat je dit aandurft zet dan eerst de distrubutie tekens op teken
de ketting naar krukas heeft inderdaat een spanner welke je geheel moet verwijderen zit aan de achterkant aan motor en is vaak roestig ter hoogte van water inlaat thermostaat huis ketting hoeft verder niet geblokkeerd te worden kan aan de onderkant niet van het tandwiel af ( verspringen )
mijn advies er is heel goede documentatie te koop van (piet olie slager)
en denk aan de kopbouten raadpleeg eventueel een dealer!
ik wens je verder heel veel sleutel plezier en succes van de sleutelman.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.