Nissan Primera: electrisch raam

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

hallo

Het electrische raam rechts werkt niet meer. Links is alles in orde. Het rechterraam reageert niet op beide schakelaars in het linkerportier en het rechterportier. De motor doet het wel, want als ik op de schakelaar rechts 12 volt aansluit gaat het raam wel omhoog of omlaag. Waar moet ik verder zoeken?

fiets07

Geplaatst door fiets07 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1845) PRO, 11 jaar geleden

Draadbreuk in doorvoer deurstijl , en volgens mij geef je zelf al de oplossing , geen spanning op de schakelaar , dus terug zoeken / meten.

fiets07 (0), 11 jaar geleden

Bedoel je dan draadbreuk in de linker deurstijl? electrische spiegel en deurvergrendeling doet het wel rechts.

frits

D1854 (0) PRO, 11 jaar geleden

Als je de deur open doet, dan zie je een rubber geleiding waar de bedrading in zit, de bedrading durft mede door metaal moeheid in deze rubber als eens afbreken, dus de rubber even wegtrekken en de bedrading nazien.
Dirk

fiets07 (0), 11 jaar geleden

Ik heb nog niets kunnen vinden, de rubber manchet opzijgeschoven en de draden bekeken, op het oog ziet het er allemaal nog goed uit.
Frits

JEROEN5326 (0) PRO, 11 jaar geleden

Hé Frits,

Gekke vraag maar is je knopje voor recheter raam blokkade niet in gedrukt ...?? Dat is dat kleine knopje met het kruis erop..

SUC6 Jeroen

fiets07 (0), 11 jaar geleden

Het was inderdaad wat Jeroen zei, het knopje voor blokkade rechterraam stond ingedrukt! Probleem opgelost, jullie allemaal bedankt en in het bijzonder Jeroen.

groeten Frits,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.