Nissan Primera: Elektrische ramen openen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Na een zeer koude vriesnacht (jan 2010) opent je s'morgens het venster om je identificatie paspoort aan de slagboom te legimiteren bij de werkgever. Venster opent niet meteen....maar de venster springt plots open..en blijft scheef hangen (De helft in en de andere helf buiten de carosserie) Gelukkig regent/sneeuwt het die dag niet.
s'Avonds naar huis met open raam.... -10C.
Gelukkig was het toen 'n vrijdag....en zaterdag de garage gebeld. Mocht onmiddelijk komen. Gans het systeem om het raam te openen defect. Noodoplossing....gans het bedieningspaneel eruit gehaald en raam opgekrikt met houten balken.
Na een week hersteld...prijs xxx euro.
En nu is het weer -10C....tot nu ok....

polle1951

Geplaatst door polle1951 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

En wat is nu de vraag?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Geen vraag alleen een mededeling.

En ja het gebeurt wel een enkele keer meer. Ruiten die vastgevroren zitten moet je niet proberen te openen. Ruitenwissers die vastgevroren zitten zet je toch ook niet aan!!!!!

polle1951 (0), 13 jaar geleden

[quote=moderator]En wat is nu de vraag?[/quote]
Kan je iets doen "spray of zo" om te beletten dat de ramen vastvriezen ?
vg,
Pol

TheoStek (0) PRO, 13 jaar geleden

Kun je zeker iets aan doen..

Zoveel mogelijk beperken dat gesmolten ijs de zaak kan bevriezen.
Zie het vaak genoeg, dat mensen de ramen niet ijsvrij willen maken, starten de auto en w8tten binnen rustig af tot de ramen ontdooit zijn, er zal altijd water naar binnen sijpelen en het is niet bevorderlijk voor de motor om deze stationair te laten draaien.

Andere gebruiken weer flinke wolken anti ijs spray, ja het ontdooit en kan ook weer bevriezen.

polle1951 (0), 10 jaar geleden

auto verkocht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.