Nissan Micra: gerammel aan remschijven

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000cc

het volgende probleem doet zich voor bij mijn micra k12,bij rijden op kasseien of slechte weg gerammel aan voorwielen wanneer op de rem geduwd word is het weg,ook wanneer de auto stilstaat en men klopt met de hand op het wiel hoor je gerammel,wanneer op de rem gedrukt geen lawaai,het probleem schijnt te zijn de geleide pennen van de remklauwen die moeten ingevet worden,heb mij ook al laten wijs maken dat voor dit probleem bij de nissan dealer een setje te koop is om dit op te lossen,iemand van jullie die het echt weet?

drieserie

Geplaatst door drieserie (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

En wat zegt de Nissan dealer als je vraagt of een setje voor dit probleem is?

drieserie (0), 14 jaar geleden

heb nog niet naar nissan dealer geweest,de info heb ik gekregen via nissan forum

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb het even opgezocht. Om de speling tussen de remblokken en remklauwen op te heffen dient u een nieuw ontworpen hardwarekit te monteren.

41083-AX626

Hopelijk heb je er wat aan.

Succes ermee.

Ton

drieserie (0), 14 jaar geleden

hallo,alvast bedankt voor de info,is dit dan de modificatie set die ze bedoelen voor dit probleem,en is dit onder garantie indien dit nooit eerder werd opgelost door de vorige eigenaar,de auto is net 4 jaar met 20000 km,heb je toevallig ook de kostprijs?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Dit heb ik uit een origineel servicebulletin van Nissan. Ik heb er geen prijs van dat kan ik hier thuis vandaan niet zien.

Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.