Nissan Micra: hoe reset ik een nissan micra 1999 1.3 zonder computer?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

kennelijk hebben deze auto's de neiging bij start problemen in een mode te raken waarbij ze helemaal niet meer starten?
1ste x uitgelezen en gereset bij dealer. volgens de dealer moest de luchtmassa meter vervangen worden. Heb ik gedaan ergens een nieuwe gekocht en gemonteerd. Maar nu moet hij uit de 'ik wil niet aanslaan modus' accu (-) al een half uur los gehad maar geen resultaat. De garage s hebben niet een stekker die aansluit op de nissan stekker. Er moet toch ook een andere manier zijn op deze auto te resetten?
wie o wie heeft een oplossing?

toytoy

Geplaatst door toytoy (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

limbra (565), 11 jaar geleden

De "ik wil niet aanslaan modus" is mij niet bekend , als er een onderdeel defect is en na vervanging van dit onderdeel de accu een tijdje afgekoppeld wordt ,
dan hoort de ecu normaal gesproken gereset te zijn.

Heb je de luchtmassameter apart vervangen of compleet met gasklephuis ? Denk dat die dan opnieuw ingeleerd moet worden .


succes

pitermtb (0), 11 jaar geleden

Hoi, wellicht moet je de accu wat langer afgekoppeld laten. Met eventueel resetten laat ik meestal de accu er 24 uur vanaf en de problemen zijn dan vaak opgelost.

Groet,
Piter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.