Nissan Micra: Micra k11 bij 2000 gasklephuis inleren

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Wie kan mij helpen, ik heb mijn gasklephuis schoongemaakt van mijn Micra K11. Maar nu loopt hij met koude motor ongeveer 1900 toeren, en warme motor ongeveer 900 toeren. Voor het schoonmaken liep hij met koudmotor 1000 toeren, en warme motor 500 toeren. Moet mijn gasklephuis ingeleerd worden? De dealer nog niet gebeld maar hoop dat iemand mij kan helpen. Mvgr
Stefan

Dadas

Geplaatst door Dadas (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hansfw (0) PRO, 11 jaar geleden

Als je voor de motor staat zit er links achter een stelschroef met inbus 6 mm op het gasklephuis draai hem een halve slag in
m v gr Hans

Dadas (0), 11 jaar geleden

Ok, maar waarom moet je instellingen veranderen als je een gasklep schhoonmaakt, maar ondertussen heb ik het opgelost. Ik heb de shoke afstelling wat veranderd zo dat hij niet meer met koude motor hoog gaat lopen. Dus niet aan de inbus gezeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.