Nissan Micra: hoeveel olie inversnellingsbak

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Wie weet hoeveel olie er in de versnellingsbak van een Micra met 1.3 16V motor uit 1994 moet, in het boekje staat alleen aangegeven welke olie er in moet maar niet hoeveel.
Ik wil er een keertje nieuwe olie in doen en ik weet inmiddels dat ik moet vullen door het gat waar normaal de kabel van de snelheidsmeter zit. Heb al even gekeken maar van bovenaf is er bijna niet bij te komen dus ik zal er onder moeten denk ik.

bij voorbaat dank

Ton

antonio

Geplaatst door antonio (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

matthijs26 (0) PRO, 16 jaar geleden

Normaal gesproken zit er bij nissan aan de voorzijde een plug met een vierkant gat,waar het verlengstuk van je ratel van je doppenset precies inpast,en dit is ook het niveaupunt,dus vullen totdat het uit het vulgat begint te lopen.Succes,Matthijs

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

de inhoud van de bak ligt rond de 2,6 - 2,75 liter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.