Nissan Nissan micra 1.2: hooge temperatuur

Bouwjaar: 1991

sinds een paar dagen als de auto start en hem dan warm laat lopen, en ik rij er een stukje mee dan vliegt de temp meter van de radiator omhoog. een poos geleden dacht ik dat de radiator lek was, en heb daarom bij een auto zaak een blik met van dat vloeibaar spul weet de naam daarvan niet meer om daarmee de lek te dichten in gedaan en elke dag gecontroleerd, en na een week bleek dat goed tewezen. ik ben bang dat het mischien de koppakking lek is omdat er ook witte damp onder de motorkap weg komt sinds een dag.

het gaat om een: nissan micra 1.2
bouwjaar : 1991
transmissie : automaat

alvast bedankt Danny

danny1943

Geplaatst door danny1943 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 19 jaar geleden

je hebt kans dat de thermostaat dicht blijft zitten waardoor de auto gaat koken (geeft stoom).Ook kan er een lekkage zijn die koelvloeistof op een heet deel spuit.

danny1943 (0), 19 jaar geleden

ik heb vanmiddag een auto monteur bij huis gehad, en die gekeken en wat blijkt: hij zegt dat de radaitor niet lek is de koppakking ook niet, maar de kachel radiator de slang die daar naar toe leidt lekt zei hij, en dat buisje waar de slang aan vast zat was gedeeltelijk afgebroken. hij zegt dat de oplossing is een nieuwe kachel erin zetten. en en de radiator schoen spoelen dat die prut eruit is en hij heeft verder alles nagekeken nergens anders een lek alleen de slang naar de kachel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.