Nissan Micra 1.0L 16V manual: start problemen

Bouwjaar: 1995

wie heeft er ook ervaring en mischien wel een oplossing voor Micra startproblemen?
Droog weer? start perfect, rijd als een zonnetje!
Regen? start niet, stinkt enorm naar benzine, hij verzuipt.
meestal na een beetje duwen of soms na enorm lang doorstarten en pompen met het gaspedaal slaat ie wel aan en rijd en start de rest van de dag perfect maar na een nacht buiten in de regen gestaan te hebben vergeet het maar!
De mass airflow meter, bougies en een sensor zijn al eens vervangen toen ging het beter maar nu na 6 maanden begint het opnieuw!
Help!
Bedankt,

Jan-Willem

Jan-Willem5092

Geplaatst door Jan-Willem5092 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij begin beginnen pak eens een gieter water en giet deze over de verdeelkap waarschijnlijk gaat de auto slechter lopen..

Jan-Willem5092 (0), 19 jaar geleden

inderdaad! water over de verdeelkap gegoten en hij begon te stotteren en sloeg zelfs af, na een poosje gewacht te hebben en wat doorstarten liep hij weer.
Heb geprobeert de contacten wat te vermijden en heb vooral water gegoten op de aansluiting tussen verdeelkap en kop (?).
Ben ook wat aan het experimenteren geslagen... heb gisteravond de verdeelkap goed afgedekt met een plasticzak en daarom heen nog een handoek gewikkeld.
Afgelopen nacht heeft het ontzettend veel geregend maar raad eens...? Auto starte perfect!
Conclusie verdeel kap vervangen?
Bedankt voor je tip Michel! wat raad jij nu aan?

Jan-Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.