Nissan Primera 2005: inbouwen navigatie

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Een maand geleden heb ik een Nissan Primera P12 uit 2005 gekocht. Ik dacht dat er navigatie inzat doch helaas. Toen ben ik op zoek gegaan naar 2e hands navigatie voor Nissan p12 en heb er voor een schappelijke prijs gevonden. Echter van de koper kreeg ik te horen dat deze misschien niet zou werken dus ben ik met een foto van het systeem, met daarop wat codes, naar de plaatselijke Nissan Dealer gegaan. Deze vertelde me dat er een combinatie van nummer onderdeel met het chassisnummer moet zijn (NAT systeem). Vervolgens heb ik naar de verkoper mijn chassisnummer gestuurd waarop hij zou kijken of dat het kon. Hij heeft echter geen uitsluitsel kunnen geven en ik heb daarop een mail naar Nissan Nederland gestuurd. Ik kreeg een mail terug met daarop de mededeling dat ik bij Nissan onderdelen moet kopen maar voor het controleren van de codes moest ik naar de plaatselijke dealer gaan. Bij deze was ik al geweest dus niets.

Mijn vraag aan u is hoe ik er achter kan komen of dat het systeem bij mijn auto past?

Groeten,

Hans

Hos1951

Geplaatst door Hos1951 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Nee gaat niet werken. Daarbij zijn volgens mij ook de benodigde stekkers niet aanwezig.

Hos1951 (0), 10 jaar geleden

Ton dank voor de reactie over het inbouwen navigatie nissan primera p12. Doch ik heb een volgende vraag,
- is het mogelijk om een extern systeem (Din 2) aan te sluiten op de monitor van de p12 ?
- kan ik wel de monitor vervangen?

Gr,

Hans

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Helaas kan je geeneen deel laten vervallen. Kachel werkt niet als je de radio eruit haalt.
Het enigste wat ooit geweest is is dat er een Vdo navi-computer via een aparte kabel op de originele monitor aangesloten werd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.