Nissan X-Trail 2018: Inhouden 1.6 digt motor

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Benzine, Motorcode: MR16, Motorinhoud (cc): 1700, Vermogen (kw): 120

Ik ervaar regelmatig dat de auto slecht reageerd op het gaspendaal. De ene keer gaat hij er als een haas vandoor de andere keer moet ik soms 2-3 seconden wachten voor hij reageerd. Dit komt bij verschillende toerentallen voor en lijkt dus niet turbo gebonden. Er branden geen motor management lampjes. Het gaat om een 1.6 Digt motor

aklaphake

Geplaatst door aklaphake (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (2140) PRO, 1 jaar geleden

Daar is met deze info niet zoveel over te zeggen.
Ondanks dat er geen lampjes branden , is er dus wel iets mis.
Zoj beginnen met goede uitleesapparatuur dealer of gelijkwaardig en kijken of daar iets uit komt.
Wat is de onderhoudsstatus ?

BBO (0), 10 maanden geleden

Dag Kaleido,

Het lijkt dat ik hetzelfde probleem heb. Willekeurig, maar meestal bij optrekken na even stilstaan voor b.v. een stoplicht. 1e en 2e versnelling merk ik niks maar in de 3e tussen 2000 en 3000 rpm vrijwel geen vermogen. Daarna gaat hij als de brandweer. Is het bij jouw inmiddels opgelost en wat was de oorzaak. Mijn garage is nog op zoek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.