Nissan Vanette: Kabel kilometerteller

Bouwjaar: 1997

Ik moet de kabel van de kilometerteller van mijn Nissan vanette cargo 2.3.D vervangen. Wie kan mij adviseren hoe ik dat het beste kan aanpakken?

John5688

Geplaatst door John5688 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 18 jaar geleden

'Gewoon'DOEN !!!
Geintje.....Je begint met het los nemen van je snelheidsaansluiting OP de bak , dan haal je je reserve wiel weg en haal je de kabel los uit z'n bevestiging(en). Dan haal je de tellerbehuizing weg en trekt de tellerplaat naar voren.Nu kun je de tellerkabel op de achterkant losmaken, en door het schutboard trekken ( naar de 'motorruimte'toe ).
Het monteren is nu de film terug draaien, in revrerse.


suc6 , Jeroen

John5688 (0), 18 jaar geleden

Jeroen bedankt voor je snelle reactie! Mijn antwoord duurde ff, omdat ik op de kabel moest wachten. Ik heb het gewoon gedaan!! volgens jouw aanwijzingen, die ok waren. Toch liep ik nog tegen het probleem aan dat ik de nieuwe kabel niet bovenlangs onder het deel waar de pedalen zitten door kreeg.De boel blokkeerde en ik kon niet zien waar. Ik had daarvoor een brug nodig om vervolgens te kunnen monteren via de onderkant.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.