Nissan Vanette: niet starten

Bouwjaar: 1998

Vraagje, wie is bekend met het volgende probleem?
Vanette 2,3D loopt als een trein, maar sinds gisteren heeft hij de volgende kwaal, heel slecht starten maar als hij liep dan ging het weer als vanouds.Helaas vanmorgen start hij helemaal niet meer.
Accu is vol en lamp gloeibougies ging ook vlot uit. Wie weet raad??
Brandstofpomp??

hluchjenbroers

Geplaatst door hluchjenbroers (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 18 jaar geleden

Harold,
Start de vanette niet of slaat 'ie niet aan??
Als hij niet wil aanslaan , kunnen het je gloeibougies zijn, echter zou het ook zomaar kunnen dat je (elec.)brandstof afsluiter permanent inwerking treed.Heb je in je contactsleutel een rood vakje zitten??..... laat dan de nissan dealer je auto uitlezen , die kan je uitsluitsel geven hierover.Deze afsluiter zit achter op je brandsofpomp( zwart blokje van +/- 3à4 cm ) deze moet "operatief" worden vervangen.
Prijzen weet ik niet alleen dat het een behoorlijke k....klus is om te doen.

suc6 Jeroen

hluchjenbroers (0), 18 jaar geleden

Probleem werd inderdaad veroorzaakt door de afsluiter achter op de brandstofpomp.De afsluiter is overigens een heel duur ond en is ook niet op de vervangings markt te verkrijgen. Hoe dan ook hij loopt weer als vanouds. mvgr Harold

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.