Nissan Micra: koeling problemen nissan mirca 1.2 march 1992

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

ik heb een probleem met mijn koeling van mijn micra.

het probleem:

de slang die van het motorblok met warm water naar die radiator loopt was gescheurd, dat was allemaal niet zo'n probleem. dus ik een nieuwe slang gehaald bij de dealer. Na dat ik de nieuwe slang had gemonteerd en alles weer had bijgevuld kwam er een nieuw probleem bij. als ik op de snelweg rij blijft de temp keurig onder de helft, maar als ik dan stadsverkeer rij dan loopt de temp snel op en als ik de motor dan uit zet gooid hij de vloeistof via de ontluchting er uit. wat op zich altijd wel een leuk effect geeft.. haha. ook zit geen olie bij de koelvloeistof en er komt ook geen extra rook uit de uitlaat. weet iemand wat dit kan zijn? ik zat zelf te denken aan een lekke koppakking, maar als iemand misschien een simpelere oplossing weet dan hoor ik dat graag....

greetz

Niels

Nelis86

Geplaatst door Nelis86 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Nelis86 (0), 16 jaar geleden

ohja heb trouwens ook getest of de koelven aansloeg door hem stationair te laten draaien en die slaat ook gewoon keurig aan.

sleutelman (0), 16 jaar geleden

Hallo Niels
ga op pad voor een radiateur die niet voor een deel verstopt zit
succes groet van de sleutelman

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk aan een rotte thermostaat; op de snelweg krijgt 'ie genoeg koeling van de rijwind,deze ontbreekt in de 'stad'

Gr Jeroen

Frank3158 (0), 16 jaar geleden

voel eens aan de radiateur en de slangen of deze warm worden na een ritje.

Nelis86 (0), 16 jaar geleden

ik heb aan de slangen gevoeld en deze worden gewoon warm. ga morgen wel even me radiateur eraf halen om hem even goed te bekijken.

tanx voor julllie hulp..

greetz

Nelis86 (0), 16 jaar geleden

ik had gister even zo'n radiator cleaner gehaald, en ik moest volgens de de verpakking de verwarming op hoog zetten. nadat ik dit gedaan had daalde de temp meteen en nu blijft hij keurig koel. maar als ik de verwarming uitzet dan loopt de temp weer op. ik moet de moter nog een paar uur laten draaien met die cleaner dus mischien is het daarna wel verholpen.

greetz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.