Nissan Micra: Lampje van de n-cvt bak knipperd in dashboard

Bouwjaar: 1993

Het lampje van de n-cvt van mijn Nissan Micra (1.0i 16v NCVT)knipperd vlak na het starten 3 a 4 keer en is daarna gewoon weer uit. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn en hoe ik dit kan oplossen. Automaat lijkt goed op te trekken.

Groet,
Quentin

qengelberts

Geplaatst door qengelberts (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stranger (0) PRO, 19 jaar geleden

uitlezen van cvt-bak.borstels op misschien van magneetkoppeling.

qengelberts (0) PRO, 19 jaar geleden

Tot op heden rijd de auto nog gewoon goed en heeft het lampje niet meer gebrand. Maar ben wel benieuwd wat het te zeggen heeft. Ik heb voor de zekerheid de contacten nagelopen van de computer en die van de cvt computer (deze waren flink geoxideerd. Ik heb ze voor de zekerheid goed schoongemaakt. Maar ja dat zegt me nog niks over het lampje die gebrand heeft.

JEROEN5326 (0) PRO, 19 jaar geleden

je bak (laten) spoelen met speciale Ncvt-olie, als je toch van plan bent je bakolie te verversen(gelezen in eerdere topic)
Gaat als volgt : bak aftappen en vullen ,goed warm laten worden (15-20 km rijden),WEER aftappen en WEER vullen met speciale NCVT-olie(bij NISSANdealer!!!;let wel op,is prijzig)

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.