Nissan Sunny: lampje vervangen

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik zal waarschijnlijk nogal simpel overkomen, maar ik krijg het niet voor elkaar om het lampje in mijn koplamp te vervangen.
Het gaat om het grootste lampje. Dit zit door een rubberen dop in de koplamp-unit gestoken. Er zit aan de achterzijde een stekker op. Ik probeer de stekker er af te halen, maar krijg dit met geen mogelijk voor elkaar.
Handigheidje of gewoon brute kracht toepassen? HELP!

franknissan

Geplaatst door franknissan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Frank,

Ga dan niet met geweld de stekker er aftrekken ,maar verwijder eerst het clipje waar de lamp mij in de koplamp vast zit. Haal dan de lamp eruit en verwijder dan de stekker,deze kunnen inderdaad wel eens vast zitten.

Hans

franknissan (0), 16 jaar geleden

Hans,

Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb het op de door jouw beschreven manier gedaan en inderdaad. Dit lukte wel. Eigenlijk is het kinderlijk eenvoudig.

Frank.

mark7253 (0) PRO, 16 jaar geleden

je moet de stekker aan de zijkanten indrukken dan gaat hij er zo af . .mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.