Nissan Patrol 1998: Lekkage bij linker voorwiel (aandrijfasbol)

Bouwjaar: 1998

Klant heeft een Patrol Gr TD van 1998 en er ligt s'morgens olie onder.Zo te zien lekt hij uit de bol van de aandrijving bij het voorwiel.Wie is bekend met deze 4x4 en weet hoe dit evt. in elkaar zit.Eerste keer dat we deze lekkage, die we wel vaker hebben geconstateerd bij andere Patrols, moeten gaan verhelpen.

techniek

Geplaatst door techniek PRO , lid sinds 19 jaar geleden

2 Reacties

Roy10511 PRO, 18 jaar geleden

Hoi, is niet zo moeilijk, eerst vrijloopnaaf er afhalen dan kan je de naaf eraf halen kompleet met schijf eerst wel lager losdraaien daarna kijk je in de bol hier zitten normaal onder en boven 2 fuseestukken in dwz met 3 of 4 bouten vast losdraaien en eruit trekken (pas op zitten volgens mij shims onder voor afstellen) Dan kan je het asstuk eraf halen! in die bol zitten nl de lagers voor de fusee's en dan zie je wel wat! Succes! Aandrijfas kun je er zo eruit trekken! Succes!

Siem Bijman PRO, 18 jaar geleden

Klant is nog niet teruggeweest voor deze reparatie, maar zodra het is gebeurd post ik hier terug.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.