Nissan Micra : Micra K11 1.4-16V stationair toerental verhogen

ParticulierEchte naam: StefanWoonplaats: ZaandamGeregistreerd: 30 december 2012Berichten: 4E-mail

Micra K11 1.4 16V staionair toerental verhogen


Nissan Micra
Bouwjaar: 2002
Brandstof: Benzine
Motor: 1400

Micra 1.4 16V K11 toerental verhogen als hij stationair slecht loopt.
Contact uit. Stekker van gasklepsensor los koppelen daarna stelschroef bij je gasklep een rondje indraaien. Daarna auto starten. Eerst keer met starten krijg je een motorstoring omdat de stekker uit ligt. Maar ondertussen kijk je of je toerental op de gewenste toerental is (750 toeren). Desnoots iets bij stellen aan het schroef.
Daarna contact uit, stekker in de gasklepsensor. Tevens start je auto op nieuw waardoor nu de nul punt bepaald word. Tevens reset je de motorstoring met je resettol of computer.
En als alles goed is loopt je Micra nu iets hoger in de toeren waardoor hij met optrekken vlotter gaat, en stationair ook beter loopt.
Succes

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman PRO , lid sinds 22 jaar geleden

1 Reactie

Siem Bijman PRO, 7 jaar geleden

Ter info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.