Nissan Almera: Mistlampen Nissan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16 v

Toen ik mijn auto kocht bij een autobedrijf hier in de buurt, viel mij op dat er geen schakelaar voor de mistlampen voor zaten.

Ik heb de snoeren van de lampen gevolgt en deze gaan naar de kabelboom die richting dashbord van mijn auto loopt.

Maar het raarste is dat er in de auto op geen 1 mogelijke manier de lampen aan kunt doen. Mistlamp achter zit wel een schakelaar voor ( in de richtingaanwijzer'stangetje'.

Laatst ben ik eens naar de autosloperij geweest, om te kijken als zij er een schakelaar hebben, maar deze paste niet op mijn auto..

Weet iemand iets als dit een standaard iets is of iets in die wereld?

Knikei

Geplaatst door Knikei (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

verstralers
werken op grootlicht

Knikei (0), 17 jaar geleden

dat heb ik dus ook gedacht.. maar dat is niet zo.

in mijn zekeringkast, zit ook wel een zekering voor Fr Fog Light.. en naar mijn weten is dat gewoon front fog lights.. dus mistlampen voor..

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

maar zitten die r ook in of branden ze met grootlicht

Knikei (0), 17 jaar geleden

Ik heb even de boel los gehad..

er zitten lampjes in beide mistlampen. Ze branden niet op grootlicht, en de bekabeling van de lampjes zit ook goed aangesloten. In de relaiskast onder de motorkap zit ook iets voor RR fog light.

Ik vind het allemaal vrij apart..

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

rr is achter
bel anders de dealer voor info

Nissanwielmonteur (0) PRO, 17 jaar geleden

Een 99er Almera N15 hoort de voor en achtermistlampen op de richtingaanwijzerhendel te hebben zitten. Als ik het zo lees zit er bij jou dus een verkeerde schakelaar in.

Groetjes Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.