Nissan Primera: mistlampen voorbumper

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: QG18DE

Wie kan mij vertellen welke onderdelen ik allemaal nodig heb om originele breedstralers in de voorbumper te monteren en te laten branden? Het gaat om een Primera P11-144 (met de heldere koplampen en achterlichten).

Ik denk zelf aan:

- mistlampen links en rechts
- stuurkolomschakelaar
- relais?
- extra zekering?

Is elke Primera al standaard voorzien van de bedrading en is het een kwestie van de onderdelen monteren en aansluiten of is er meer nodig dan dat?

Graag zou ik een onderdelenlijst krijgen en eventueel tekeningen/ schetsen heo en wat te monteren en waar ik de aansluitingen kan vinden.

Mvg.

Shadowranger

Geplaatst door Shadowranger (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

koffieboon (0), 14 jaar geleden

Een pakket bestaat normaal gezien puur uit lampen, schroefjes en een schakelaar. De bekabeling is normaal gezien al aanwezig en in mijn geval (Sunny) zat zelfs het relais er al in. Tekeningen kan ik je niet geven, maar het wijst zichzelf eigenlijk...

Succes!

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Op de extra zekering na heb je zelf je vraag al correct beantwoord. Alles kan er zo in en er zitten ook nog wat schroefjes e.d. bij


Ton

Shadowranger (0), 14 jaar geleden

Ok, dus als ik naar een demontagebedrijf ga en de drie onderdelen haal is het volledig P&P dus? Zoals ik je begrijp is elke Primera al voorzien van de bedrading? Vwb de zekering, dat is gewoon bij te plaatsen in de kast onder de motorkap/ zekeringenbox in de auto?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.