Nissan Almera Tino: motor slaa af tijden remen binnen erste 10 minuten van start

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

lastte tijd tijden rijden/afremmen motor spontaan slaat uit alle lampjes branden zonder foutcode melding op nieuw starten zonder probleem is en doodrijden ook maar bij volgende afremmen op nieuwe zelfde probleem na aantal kilometers probleem is weg De auto gloeit normaal voor, maar slaat meteen na het starten weer af. Dit herhaalt zich een aantal keer.. Het lijkt de startblokkering die niet vrijgeschakeld wordt. Lucht in het brandstofsysteem lijkt onwaarschijnlijk omdat de motor wel direct aanslaat.

dimor

Geplaatst door dimor (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Is het nou een 1.8 benzine of een 2.2 diesel.

Ga uit van de laatste. Controleer het elektrische deel van het contactslot voor het afslaan bij het starten.

dimor (0), 11 jaar geleden

het is 1,8 benzine
volgens garage het is een probleem bij distributie ketting , die moet vervangen inclusief alle tand willen het is een dure reparatie kosten 1700 euro volgens diagnose dat was probleem. na zo 145000 km erg zwak voor een Nissan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.