Nissan Almera: motor slaat niet meer aan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

De motor sloeg af na ongeveer 800meter rijden, en wilde in eerste instantie niet meer aanslaan. Na enige pogingen is de motor nog 3 keer aangeslagen in 1,5uur tijd.
Als er rustig gas gegeven werdt kon het torental omhoog naar 3000 toeren,maar als er te veel gas gegeven werdt stopte de motor ermee.
Nu is het stadium beruikt dat de motor niet meer aan wil slaan, de branstofpomp hoor je pompen en bij de bougie's is er een vonk aanwezig.
Wat zou er de oorzaak van kunnen wezen van dit probleem. De motor heeft nog niet aan de computer gehangen

bvd Richard

richardton

Geplaatst door richardton (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo,

Als de bougie's vonken en de brandstofpomp draait dan zou je zeggen dat je ontsteking in orde is. Heb je wel spanning op de injectors??
Pak de onststeking er eens uit en draai met het contact aan eens aan de vork die aan de as zit. Als het goed is zou je dan je injectors moeten horen tikken.

Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.