Nissan Micra: Ncvt Blijft Moeilijk Doen By Lage Toeren Byna Motor Uitval

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 16 V

Ik Heb Toch Nog Steeds Een Probleem Met Men Auto. Voorheen Nergens Geen Last Van Na Vervanging Van Rotor Verdeelkap Kabels En Bougies En Koolborstels Schoon Gemaakt.

Als Je De Auto Start Niks Aan De Hand Op Een Gegeven Moment Zie Je De Toereteller Wyzer Gaan Springen Ondr Het Rijden Voel Je Net Als Of Het Lijkt Of De Motor Dreigt Uit Te Vallen .heb Alle Stekkers Al Los Gehad En Behandelt Met Contactspray Soldeerpunten Opnieuw Gesoldeertvan Lmm

Ps Die Koolborstels Kunnen Er Toch Maar Op 1 Manier In Als Je Boven De Motor Staat Wijs De Stekker Naar Rechts Word Er Ee Beetje Wanhopig Van.


Alvast Bedankt Voor De Reacties Mvg Plexter

plexter

Geplaatst door plexter (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

shift sensor defect?

plexter (0), 13 jaar geleden

of misschien de lamdasone

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

vandaag weer alles nageken toch maar weer de verdeelkap los en de rotor eraf was trouwens van het merk facet heb toen een de rotors vergeleken met elkaar wat blijkt nou er zit een dusdanig hoogte verschil in de orginele van nipparts zyn hoger als die van facet dus ik een rotor en een verdeelkap van nipparts gehaald en wat denk je als een zonnetje .maar wel bedank voor alle reacties




weer een tevrede micra ryder


Reactie verplaatst door Moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.