Nissan Almera: Nissan almera 2.2 diesel start niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200

Hallo allemaal,

ben al een tijdje bezig met een nissan almera diesel krijg de auto maar niet aan de gang wat ik al heb gedaan is 2 keer de brandstofpomp vervangen omdat bij de eerste pomp de nokkenas positie sensor defect was, heb ik onder garantie een andere gekregen deze weer ingebouwd start de motor nog steeds niet alleen met remreiniger! zo kan ik er dan ook mee rijden (slaat wel snel af voor een stoplicht door een of andere reden en dan moet ik weer met de remreiniger aan de gang) wat ik zelf nog bedacht is dat ik misschien de leidingen verkeerd op de pomp gezet heb maar dat past volgens mij maar op een manier, ontluchtings pomp heb ik vervangen hielp ook niets, singaalplaat bij vernelingsbak bekeken ziet er goed uit, diesel buckley gebeld voor het laten revieseren van de verstuivers maar daar lag het niet aan volgens de monteur van buckley.


de moed is wel in mijn schoenen gezakt!!!

Roland1971

Geplaatst door Roland1971 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 11 jaar geleden

Staat de pomp en distributie wel op tijd ?

Roland1971 (0), 11 jaar geleden

Daar ga ik wel van uit ik heb de kleurtjes van de schakels precies zo als het omschreven staat in autodata, de poelie van de pomp heeft 4 boutjes en een volgens mij een olie kanaal dat olie kanaal komt ook overeen met de poelie. dus volgens mij kan het niet anders.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.