Nissan Almera: ketting of riem?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 di

Maand geleden en andere auto gekocht. En de volgende zaken al vervangen . 2 remschijven 4 setjes remblokken. 1 remklauw. Versnellingsbak (1 en 2 zat vast..) koppelingsplaten. Nu wil ik door gaan naar de multieriem en distributie. Maar heeft deze auto nu een ketting of riem?

roerbakeitje

Geplaatst door roerbakeitje (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

limbra (625), 11 jaar geleden

Heeft een distributie ketting .

roerbakeitje (0), 11 jaar geleden

Vandaag zal de versnellingsbak onder de auto gezet worden (beunhaas) 2 weken geleden is de auto naar een bovag garage geweest en hebben ze voor 750 euro aan REM reparatie geweest. De week er op ging mijn versnellingsbak kapot niet meer in zijn 1 en niet meer in zijn 2 te krijgen. Wij naar een andere bovag garage. Ja meneer uw versnellingsbak is kapot. Ik via een sloop een tweedehands versnellingsbak gekocht. Vandaag zal de bak er ondergaan krijg ik foto,s van de beste man met het verzoek even langs te komen. Blijkt dat het complete subframe verot is en dat de motor op het punt staat van er onderuit vallen. Ben je bij twee bovag garage,s geweest en niemand heeft ook maar 1 woord gerept over het subframe. Heb nu een rotte auto met een tweede versnellingsbak waar uk niets meer aan heb. Sorry maar moest het even van me afschijven .

kaleido 1 (1895) PRO, 11 jaar geleden

Je hebt de auto zelf toch ook bekeken , toen je hem kocht !
Een maand geleden was dit ook al zo , het is wel heel gemakkelijk om het op andermans bordje te leggen.
Hoe zit het met de apk ????
Als hij een maand geleden gekocht is met een nieuwe apk , is daar denk ik misschien nog wel wat te halen.

roerbakeitje (0), 11 jaar geleden

Auto heb ik bekeken en de auto heeft een keuring van juni dit jaar. Ik ben totaal geen automan . En de auto reed goed voelde goed. Ach je weet wel hoe dat gaat met verliefd worden op auto,s een goede les is dit wel. Toch is dit van de zotte .

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Nou dat is in ieder geval niet van na de keuring. Dat zit er al even.

Overigens kan je als eigenaar altijd TEGEN een goedkeuring in beroep gaan zolanghet keurbewijs geldig is. Rare regel eigenlijk maar hij bestaat wel.

Koop via "Mijngrossier" een voorfront, slijp de onderste balk los van de koplamporen en laat deze erin lassen.

Overigens valt de motor er niet uit hoor. De motor steun op de chassisbalk en de baksteun. De twee steunen op de langsbalk zijn voor de reactiekrachten op te vangen. Maw zonder kan je niet maar als hij er niet onder zit dan blijft de motor gewoon hangen.

roerbakeitje (0), 11 jaar geleden

Ik zelf niet maar me broer is nu in onderhandeling met de handelaar. Om te kijken naar een oplossing. Ik ben weldegelijk ook fout geweest ik had zoiets moeten zien. In eerste instantie . Proberen we het zo op telossen anders gaan we andere stappen ook inder nemen. Mocht dit nu op niets uitlopen kan ik daar wel aan gaan denken . Allen moet ik dan een goede lasser zoeken. Wat me nog meer geld gaat kosten.

corvlis (0), 11 jaar geleden

Een distributieketting zou opzich een motorleven lang mee moeten gaan.

Voor de rest is het echt aan te bevelen om een aankoopkeuring uit te laten voeren. APK is altijd maar een momentopname, je auto kan op dag 1 goedgekeurd worden en de volgende dag kun je er mee tegen een boom rijden.

Neet (0), 11 jaar geleden

Leuk om te zien:
http://www.autoadviezen.nl/Fotos_Nissan_...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.