Nissan MICRA: Nissan Micra schakelt slecht (99)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: CG13, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 55

Nissan Micra (mrt.1999) schakelt slecht. Waar kan het aan liggen. Moet ik dan iets smeren onder de auto ter hoogte van de versnellingspook Kan nu niet iets zien omdat er hitteschermen voor zitten.
Voordat ik ze weg haal stel ik eerst even de vraag. Mogelijk ligt het slecht schakelen aan iets anders.

Laudermarke

Geplaatst door Laudermarke (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 7 jaar geleden

Waarschijnlijk zit het scharnierstuk in de schakelstang vast. Deze zit met 1 bout in de vork van de versnellingsbak en aan de andere kant geklonken. Slijp die klinknagel weg en zet er een bout in. Handeltje natuurlijk wel even opschuren.

Direct onder de pook kan het scharnierpunt ook vastzitten. Daarvoor moet je wel de hitteschilden weghalen.

Laudermarke (0), 7 jaar geleden

Dank Nissanwielmonteur voor de snelle reactie! Zal volgende week onder de auto gaan kijken naar de punten die je genoemd hebt!

Laudermarke (0), 7 jaar geleden

Eindelijk even onder de auto gekropen...Inderdaad zat het bij de schanier stang vast. Auto schakelt weer als vanouds. Vrouw blij!
Nogmaals dank voor de tip. Bij de pook onder ook gesmeerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.