Nissan Patrol: Nissan Patrol 2.8 op lpg 1986 trekt zeer slecht

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

Hallo,

Ik ben in het bezit van een Patrol op lpg, ik heb deze aangeschaft i.v.m. de caravan nu zijn wij afgelopen weekend met de caravan van mijn schoonouders weggeweest een hobby 420 van nog geen 1000kg incl belading.

Wij zijn naar de Ardenne gegaan en daar is het probleem onze Patrol trekt zelf deze 'kleine'caravan zeer slecht wij hebben halve wegen de auto op 4 wiel drive gezet en zelfs toen was dit zwaar onde rhet nivo!

Op de terug weg hebben we de auto op Benzine gezet en toen konden we wel goed met het verkeer meekomen in goed door reiden door de bergen allen daar was het 2e probleem de auto vertoonde een verbruik van ongeveer 1 op 3 dat is voor mij schrikbarend duur, maar volgens zeggen is dat niet goed en schijnd het zo te zijn dat de zuigerveren versleten zijn.

Wie kan mij helpen of meer info verschaffen??

kleinejongen

Geplaatst door kleinejongen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,

Even simpel nadenken en ik weet dat dat heel erg moeilijk is voor sommige want je zoek snel te ver. M.i. is er met de zuigerveren niets aan de hand, want rookt de motor of is er veel olieverbruik?????
Veder geef je aan dat er op benzine wel genoeg vermogen is. Lijkt het probleem volgens mij toch in de lpg-installatie te zitten. Ik denk dat de motor eerst eens goed op benzine afgesteld moet worden en dan op gas. Ga eens naar de dealer daar in Hoofddorp.


Ton

erik007 (0), 15 jaar geleden

een 2.8 blok in de heuvels met een een kar er achter
dan gaat ie indd duur rijden
maar wat er gezegt wordt laat hem eens na kijken misschien moet er wel wat afgesteld worden
maarja zware auto karretje ardennen =duur rijden

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

4 wieldrive wil niet zeggen dat er meer vermogen uit je auto komt, eerder VEEL MINDER, omdat je een extra set tandwielen / differentieel etc mee aan moet geen drijven, komt het totaalvermogen op de weg een heel stuk lager uit.

Alsmede daarvan kan het brandstofverbruik ook een gruwelijk eind kelderen.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.