Nissan Primera: Ontsteking Nissan Primera P11

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600

Hallo,

Helaas is afgelopen week de ontsteking van mijn Nissan Primera P11 met 1.6 L motor (model 1996 t/ 1999) kapot gegaan.

Ik vraag mij nu af of dit onderdeel eenvoudig zelf is te vervangen (zonder uitleesapparatuur ed.) Het is zeker dat dit onderdeel defect is gegaan, echter vindt ik €450,- (wat het kost om dit onderdeel te laten vervangen bij de dealer) wel wat aan de hoge kant voor een auto van deze leeftijd.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Smitty1981

Geplaatst door Smitty1981 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 13 jaar geleden

Vraag blijft altijd , hoe handig ben je. Als je de ontsteking netjes aftekend, en de nieuwe op dezelfde plek terug zet, zal de auto zeker weer lopen. Alleen voor de preciese afstelling zal je even langs de dealer moeten.

Smitty1981 (0), 13 jaar geleden

Hallo Michel,

Bedankt voor je snelle reactie! Op zich kan ik een hoop zelf (startmotor vervangen bijvoorbeeld) echter was ik benieuwd of er iets afgesteld moest gaan worden of dat je het onderdeel 1 op 1 kon overzetten. Zoals je aangeeft moet ik dus langs de dealer voor een juiste afstelling. Dan is het wellicht niet verstandig om dit zelf te gaan doen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.