Nissan Primera: piepend geluid

Bouwjaar: 1995

ik heb een primera 20 D en die maakt een piepend geluid in de buurt van het rechtervoorwiel. Als ik er wat olie op spuit is het enkele dagen weg, ook bij nat weer hoor ik niets. Ook is de band aan deze kant abnormaal rap versleten, bijna volledig kaal terwijl de andere 3 banden nog goed zijn. Zou het aan de schokbreker kunnen liggen?

leo6496

Geplaatst door leo6496 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tinus11474 (0), 18 jaar geleden

waar spuit je die olie op dan?
is de band over de gehele breedte van het loopvlak versleten of
of aan 1 zijde?

Tinus

16 (0), 18 jaar geleden

het zou best kunnen zijn dat het de bovenste ophangingsarm is dan hoor je dat bij oneffen wegdek. als het piepen gebeurd bij het draaien (bv bij stil staan) dan is het mogelijks de lager boven de aandrijfas. maar dit is normaal enkel bij het volgende model primera.

mark7253 (0) PRO, 18 jaar geleden

is het een w10 [station] dan fuseekogel contr. krijgen wel eens speling of stuurstang krom geld natuurlijk ook voor p10

leo6496 (0), 18 jaar geleden

Het is een gewone sedan, ik spuit de olie van boven tot onder over de schokbreker( hoes is stuk), de band is over de gehele breedte versleten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.