Nissan primera: primera diesel ramellende voortrein

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

geachte heren,

We hebben een klant met een primera diesel welke op een klinkerweg behoorlijk bonkt en klappert, geen constateerbare ruimte op fusees ed wel fusseehuislagers vervangen, maar nog steeds niet over, iemand enig idee?

Harry4233

Geplaatst door Harry4233 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bekijk de stabilisatorgewrichten eens goed, komt vaker voor dat ze 'herrie' maken...

suc6 Jeroen

carp (0) PRO, 16 jaar geleden

De bovenste draagarm bussen kunnen ook herrie maken ,draagarmen demonteren en bussen invetten of vernieuwen.

Harry4233 (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor je reactie, deze bussen hebben wij aan de rechterkant vervangen boven en onder die waren duidelijk ruim, de linkerkant is echter spelingsvrij kan dat lawaai er dan toch weg komen?
Als je de voorwielen van de grond tilt op de briug en je laat hem langzaam op de grond zakken hoor je een duidelijke "knak" zodra er gewicht op de wielen komt als ze de grond raken.
Ik kan echter nergens een ruime kogel of wat dan ook vinden alles ziet er perfect uit en geen speling, het is duidelijk te horen als je bij een obstakeltje oprijd of op een klinkerweg en is toch wel zwaar irritant

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

Controleer je stabilisator stokjes goed , bij twijfel vervangen.....

Suc7 jeroen

carp (0) PRO, 16 jaar geleden

Je kan het geluid inderdaad ook horen zonder dat je speling erop hebt,de bussen zijn dan droog.Haal de draagarm los,wip de keerringen eruit en trek de bussen eruit en vet ze in.(speciaal vet)Als het de draagarmen zijn hoor je wel of het links of rechtsvoor is.Je hoort het ook met inveren (duwen op scherm).succes

martien65 (0), 16 jaar geleden

hoi wat voor vet is dat dan met lager vet gaat het niet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.