Nissan Primera: raar geluid rechts voor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo heren hier DAAN, ik heb een raar geluid rechts voor waarschijnlijk iets met een rubber bij het in -en uitveren. Kan iemand mij vertellen wat dit misschien kan zijn of dit iets is wat bij nissan hoort en waar ik het dan moet zoeken b.v.d. DAAN

boorder

Geplaatst door boorder (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

limbra (480), 12 jaar geleden

is het een piep geluid , kraak geluid , schurend geluid ?
is moeilijk van een afstand te beoordelen natuurlijk ,
je kunt de auto eens opkrikken aan die zijde en dan voelen of er ergens speling in zit of misschien een uitgedroogd/defect rubber ,
fussee`s - draag armen - schroef veren - stabilisator stang - schokdemper .

ivi (0) PRO, 12 jaar geleden

Beste boorder
Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn Primera.
Als het kraakt en piept dan zijn het waarschijnlijk je bovenste draagarmen die uitgedroogd en uitgesleten zijn.
Je kan het tijdelijk opslossen door de voorste bouten los te halen en goed de rubbers in te smeren met lagervat. Maar het beste is vervangen voor €140,- ben je klaar heb je 2 nieuwe originele kwaliteit eronder en het is heel makkelijk om zelf te doen 30 minuten werk.
groeten Ivan

boorder (0), 12 jaar geleden

Sorry heren dat ik hier nu pas op reageer, maar heb alles ingespoten (wd40) en het is weggeweest ( de zomermaanden ) .Maar nu het kouder wordt is het weer terug, dus ga toch doen wat Ivan zegt. Julli horen z.s.m. nog van mij. Sorry nog voor het late reageren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.