Nissan Almera Tino: reageerd niet meer op gas geven

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2dci

Onze Almera Tino 2.2 Dci van 2005 valt onder het rijden terug in toeren, gas geven reageerd de auto niet op. Na snel het contact aan en uit de zettten rijdt hij weer zolang het duurt. Met name als je rustig rijdt of stationair dan begint het. Oranje lampje van motorstoring begint de ene keer wel te branden en de ander keer weer niet.

Auto is vorige wwek bij de garage geweest en is er een klep bij de brandstofmotor vervangen, ging 2 dagen goed op kleine afstanden toen weer mis. de enen kaar gaat het wel goed de ander keer binnen 10 kilometer wel 2 a 3 keer de auto overnieuw starten.

Sommigen zeggen dat het de brandstofpomp is maar die doet het volgens mij of wel of niet.

Alvast bedankt oor reacties.

tino41

Geplaatst door tino41 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo,

Heb je toevallig een onderdeelnummer van het vervangen onderdeel??
En als het check engine lampje brand is er storing dus ook een storingscode. Die code zou ik graag willen weten.

tino41 (0), 13 jaar geleden

Hallo, dat heb ik het is nr. A6860-AW42B deze ben ik al vaker tegengekomen in een probleemoplossing maar het was toen niet helamaal duidelijk hoe en wat, de code weet ik zo niet dat weet de garage (waar hij vrijdag weer naar toe moet)

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat is de scv-klep op de brandstofpomp. Inderdaad een veroorzaker van inhouden maar naar mijn idee niet in de mate zoals jij beschrijft. Als je toch in de garage komt vraag dan even naar de code.

tino41 (0), 13 jaar geleden

Hallo, storingscodes waren P1273 en P0089 beide de brandstofpomp. Er is een neiuw brandstoffilter opgekomen en de scv klep is afgesteld, was niet gebeuerd de eerste keer. Nu rijdt de auto goed, als hij warm is. 's morgens gaat het starten met vallen en opstaan en slaat hij regelmatig af na een poosje gaat het goed en heeft hij het probleem niet meer. Al met al wordt het wel vervelend, de auto heeft al 2 dagen bij de garage gestaan.

Marius Kuijt (0), 13 jaar geleden

Kwam deze codes tegen bij de profs, Ton heeft toen een aantal oplossingen gegeven.
Hoop dat het beter afloopt dan met die auto.

Zie topic: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.