Nissan Sunny: relais intervalstand van de ruitenwisser

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

ik heb het probleen dat de intervalstand en bij de en bij de wiswas stand mijn ruitenwissers niet werken. en heb gehoord dat dit probleem word veroorzaakt door een defect relais maar ik kan deze niet vinden dus mijn vraag is kan iemand mij vertellen waar ik deze kan vinden de text op de relais doosjes onder de motorkap zijn merendeel verdwenen.

Sqrunge

Geplaatst door Sqrunge (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

koffieboon (0), 13 jaar geleden

Hey Tim,

Het relais dat je zoekt zit niet in de motorruimte, maar achter het dash. Als ik me niet vergis zit er een stekkerdoos links van het zekeringenkastje. Je moet dan het onderste relais hebben.
Ben er niet 100% zeker van, maar in ieder geval succes!

Groeten,
Thomas

hansfw (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo
volgens de tekenig zit dat relais aan de rechter kant zie tekekening Front wiper amplifier

koffieboon (0), 13 jaar geleden

Beste Hans,

Ik zie in mijn mail de tekening, maar dit is niet de juiste. Volgens mij heb je de tekening van een N15 gestuurd, terwijl het een N14 is.
Het relais waar jij het over hebt (ruitenwisserversterker) zit bij een Sunny rechts van de stuurkolom.

Misschien moet je ze allebei even nakijken...

Gr, Thomas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.