Nissan Sunny: relais Sunny SR

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Op mijn eigen Sunny wil ik de bumper van een SR zetten. Nu heb ik al mistlampen zitten en daarvan weet ik het relais te zitten. Mijn vraag is nu hoe de verstralers van de SR aangesloten zijn. Worden die met hetzelfde relais geschakeld of hebben die een eigen relais? Ik kan niets vinden in het elektrisch schema. Wel voor de mistlampen, maar niet voor verstralers.

Daarnaast wil ik graag weten of de bekabeling er al ligt (was bij de mistlampen wel zo).

Groeten,
Thomas

koffieboon

Geplaatst door koffieboon (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Mistlampen en verstralers zijn twee aparte dingen met een verschillende functie. Ze kunnen dus niet via hetzelfde relais aangesloten worden. Ik kan zo even niet zeggen waar het relais zit. Dit omdat er geen werkplaatshandboek van de Sunny bij Nissan online is en ook omdat ik deze dagen vakantie heb.

koffieboon (0), 13 jaar geleden

Heb de oplossing gevonden: het relais voor de verstralers bevindt zich vooraan in de relaisdoos bij de accu. De verstralers schakelen gewoon met het grootlicht mee en de breedstralers hebben een aparte knop op het dashboard.

De bekabeling ligt er al: grijze stekker voor de verstralers en bruine stekker voor de breedstralers.

Groeten,
Thomas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.