Nissan Sunny: weerstand van de blower van de kachel Nissan Sunny N14

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Waar zit de weerstand, die zorgt dat de aanjager in 4 standen kan blazen, in een Nissan Sunny sedan uit 1995. (type N14)

Cabrio-fan

Geplaatst door Cabrio-fan (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Marius Kuijt (0), 13 jaar geleden

Zal wel aan passagierzijde achter dashboardkastje zitten. ( voeteneind ) zit in een luchtkoker je moet hem zo zien zitten ( vorige auto was een N15 was toen ook kapot gegaan kost meen ik rond de 60 Euro bij Nissan )

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Inderdaad aan de passagierskant. Maar dan ter hoogte van de tenen van de rechtervoet als de passagier de benen strekt. Bruine stekker met (volgens mij) blauwe draden

Cabrio-fan (0), 13 jaar geleden

Ik heb het onderdeel gevonden op de sloop. Bij de meeste NX100's en Sunny's was het er al uit gesloopt. Maar ik heb er een. Kwestie van 2 kruiskopschroeven. Dank voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.