Nissan Sunny: Remmen Nissan Sunny

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i U9

Ik heb een Nissan Sunny 1.6i uit 1990.

Sinds deze week brand er een ROOD dashbord lampje waar achter staat (BRAKE).
Zover ik weet geeft dit aan dat er een probleem is met mijn remmen... De handrem is er goed af elke keer dus dat is het niet...
De remblokken zijn nog geen half jaar oud dus das het ook niet... Als ik een bocht naar LINKS maak dan gaat hij branden en verder als hij een nacht stil heeft gestaan en als ik hem dan start brand die ook even...

Wie weet een oplossing voor dit probleem???

Niet gelijk zeggen ga naar de garage aub...
Ik zou eerst willen weten waarom die brand... Wat zou het kunnen zijn???

Gr. Chris

Granade

Geplaatst door Granade (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Theo Sparenburg (5), 15 jaar geleden

Chris,

Heb je al naar de stand van de remvloeistof gekeken? Lijkt een te laag niveau. (lampje gaat immers in een bocht branden).


vr.gr. Theo

Granade (0), 15 jaar geleden

[quote=Theo Sparenburg]Chris,

Heb je al naar de stand van de remvloeistof gekeken? Lijkt een te laag niveau. (lampje gaat immers in een bocht branden).


vr.gr. Theo[/quote]
Ja dat dacht ik dus ook maar volgens mij (zo ver ik kan zien) zit die aardig bijgevuld)
Mar het is een oude auto dus je kan niet goed meer zien hoever die bijgevuld moet worden... (en heb er geen boek van)...

Theo Sparenburg (5), 15 jaar geleden

Chris,

Zou toch maar even voorzichting proberen bij te vullen. Als er een zeefje inzit desnoods dit er even uithalen, dan kan je van boven zien hoeveel er in zit.


vr.gr. Theo

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,

Tja waarom brand het lampje??? Of je remblokken zijn alweer op (mogenlijk zit er een remklauw vast), of er is lekkage. Eigenlijk had de gearage die je blokken ooit vernieuwde even de remvloeistof op het juiste pijl moeten brengen. Verder staat er duidelijk een min en max teken op het reservoir. Misschien eens een doekje ontvetter langshalen.

Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.