Nissan Primera: Ruitenwisser interval valt dikwijls uit

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0TD SLX

Hoi,

Mijn vriendin heeft een Primaira 5-drs waarmee wij een probleem met de ruitenwisser interval hebben. Deze wagen heeft een variabele ruitenwisserinterval maar het variabele is niet het probleem, de interval zelf wel. Als we de interval opzetten moeten we al veel geluk hebben als deze werkt en als hij werkt zal het niet blijven duren. Deze kan dan enkele slagen werken en er dan ineens mee ophouden. Zeer vervelend bij licht regenweer.
Alle andere standen van de ruitenwisserhendel werken wel. Handmatig wissen, snel wissen en heel snel wissen. Enkel de interval is niet te vertrouwen.
Wel hebben we een paar keer gemerkt dat de ruitenwissers niet altijd volledig tot onder zakken?

Welk is de juiste oplossing hiervoor? Ruitenwissermotor? of gewoon een intervalrelais? Moeilijk om zelf te vervangen?

Mvg, Jim_RS

Jim_RS

Geplaatst door Jim_RS (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hansfw (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo
druk eens op de deksel van de wissermotor als de interval aan staat als hij dan weer werkt zijn het de slepers van de wissermotor
m v gr hans

Jim_RS (0), 14 jaar geleden

[quote=hansfw]hallo
druk eens op de deksel van de wissermotor als de interval aan staat als hij dan weer werkt zijn het de slepers van de wissermotor
m v gr hans[/quote]
Hallo,

Zal ik morgen na 't werk eens proberen. Maar als het de slepers zijn, hele motor vervangen of bepaald onderdeel? Ben benieuwd.

Mvg, Jim_RS ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.