Nissan Almera: ruitenwisser voor werkt niet

Bouwjaar: 1997

hallo ik heb een nissan almera van 1997 met een ruitenwisser probleem ik heb de motor vervangen en de schakelaar aan het stuur.
het probleem is dat ook de ruitensproeier het niet doet(geheel dood), nu zit er een gebruikte motor in die in het begin heeft gedaan maar de ruiten wisserbladen bleven op de helft staan en heb de aandrijfstang weer losgedraaid en verzet zodat ze plat moesten komen te liggen sinds dien doet hij het nietmeer.

weet iemand raad?

jomiedekker

Geplaatst door jomiedekker (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 11 jaar geleden

[b]Topic door moderator verplaatst; Stond in de verkeerde rubriek[/b]

Hans4040 (320) PRO, 11 jaar geleden

Haal de aandrijf stangen weer los en laat de motor draaien...zet de motor uit en monteer de stangen weer, terwijl de motor op z`n rustpunt staat.
Werkt dat niet, dan is er iets mis met de motor of de electrische aansluitingen.

jomiedekker (0), 11 jaar geleden

ik heb de motor al los gehad van stang maar de motor doet niets terwijl overal spanning op komt ik heb gelezen dat er een amplifier aan wezig is klopt dit of een relais?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.