Nissan ALMERA: Sleutel 1 werkt wel, sleutel 2 ineens niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: QG15, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 72

Hallo, van het ene op het andere moment werkt 1 sleutel niet mee. Ik kan drukken wat ik wil, auto doet niets. Nieuwe batterij erin, niets, Ik kan met de sleutel de deur openen en gewoon de auto starten en wegrijden. Alleen de CPV doet geen moer. De andere sleutel werkt prima zoals het hoort. Ik heb het printje bekeken, niets aan de hand, netjes de juiste spanning, ook tijdens klikken. Schakelaars met een pincetje overbrugd, mocht er eentje defekt zijn. Kan ik met een goed werkende sleutel een defekte programmeren of moet ik per sé naar de dealer toe.

Quetensky

Geplaatst door Quetensky (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.