Nissan Patrol: Speling linkse as patrol 2.8 tdi 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: RD28ETI

Hallo
Ik wil de lagers op de vooras gaan vervangen van een patrol 2.8tdi inverband met lekken uit de kom.
Nu is mijn vraag is dat een moeilijke klus of gewoon sleutelwerk?

alvast bedankt

leon25

Geplaatst door leon25 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

p van g (0) PRO, 16 jaar geleden

om de steekas keering te vernieuwen als volgt te werk gaan. vooras ondersteunen welke kant je begint.zodoende loopt de rest van de olie er niet uit. vrijloopnaaf demonteren.borgring en ringetjes dem.lagerboring 2 ster schroefen dem.astap dem. steekas dem.om de fusee te demonteren eerst abs sensor demonteren zit meestal goed vast geroest.inspuiten met kruipolie. dan aan de achter zijde van de komde bouten dem. vande mancheten.vervolgens bovenste en onderstefussee demonteren.letop de afstel schimps. en van zelf sprekend de stuurstang(en). al vorens de steekas te monteren contoleren of deze ook is in gelopen.eventueel op zuiveren. veel sleutel plezier gewenst.

Roy10511 (0) PRO, 16 jaar geleden

Abs sensor kan je ook laten zitten... heb er al een paar gehad! Zaten muurvast die ABS sensoren, toen maar even het kabelgootje losgeschroeft, en dan gewoon de complete fusee op de brug leggen! Met de ABS sensor er nog aan! Voor de rest gewoon sleutelen! Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.