Nissan Sunny 1995: start niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1, Vermogen (kw): 64

Km stand: 33000 km automaat (dealer onderhouden en sinds 3 maanden in mijn bezit) 2 x gehad dat als ik sleutel omdraai om te starten ik niets hoor; geen klik en geen startmotor omdraaiing. Dan 2e of 3e keer wel. Het is een automaat die ik start in P stand. Is voet op rem vereist o.i.d.? Gele motorstoring lichtje licht wel op dan. Accu is redelijk recent en goed (groene indicator).

Probleem 2 alleen bij koud weer is dan rode remprobleem indicator aangaat en na 15 minuten uit, slijtindicator die blijft hangen of valt contact maakt o.i.d.?

etiennev

Geplaatst door etiennev , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Beweeg je pook eens heen en weer en kijk of dit verschil maakt , er zit een schakelaar in het systeem die starten vrij moet geven bij de pook in de P stand , verder kun je meten of er 12v op het dunne draadje komt op de startmotor is dit er , dan zit het probleem in of de stekker aansluiting of de startmotor.
Welk rode remprobleem symbool gaat er branden , er zijn meerdere die kunnen branden , remolie op peil ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.