Nissan Sunny 1995: start niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1, Vermogen (kw): 64

Km stand: 33000 km automaat (dealer onderhouden en sinds 3 maanden in mijn bezit) 2 x gehad dat als ik sleutel omdraai om te starten ik niets hoor; geen klik en geen startmotor omdraaiing. Dan 2e of 3e keer wel. Het is een automaat die ik start in P stand. Is voet op rem vereist o.i.d.? Gele motorstoring lichtje licht wel op dan. Accu is redelijk recent en goed (groene indicator).

Probleem 2 alleen bij koud weer is dan rode remprobleem indicator aangaat en na 15 minuten uit, slijtindicator die blijft hangen of valt contact maakt o.i.d.?

etiennev

Geplaatst door etiennev (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Sunny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (2665) PRO, 4 jaar geleden

Beweeg je pook eens heen en weer en kijk of dit verschil maakt , er zit een schakelaar in het systeem die starten vrij moet geven bij de pook in de P stand , verder kun je meten of er 12v op het dunne draadje komt op de startmotor is dit er , dan zit het probleem in of de stekker aansluiting of de startmotor.
Welk rode remprobleem symbool gaat er branden , er zijn meerdere die kunnen branden , remolie op peil ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Sunny of stel zelf een nieuwe vraag.