Nissan Primera: Start probleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800cc

Bij het omdraaien van de startsleutel brand er een rood indicatielamp (symbool auto met sleutel) en kan ik niet starten. Na herhaaldelijk de sleutel uit te nemen en terug te proberen lukt het starten wel maar het indicatielampjes blijft branden. Enig idee wat de oorzaak is? Alvast bedankt voor het antwoord. mvg Jean

Jeanvr

Geplaatst door Jeanvr (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

ik zou de antennering vervangen

Jeanvr (0), 9 jaar geleden

Beste Ton, ik heb de indruk dat het iets te maken heeft met de achterdeur (Stationwagon), naargelang ik ze dichtklap heb ik de error niet. Zit hier misschien een sensor die hierop betrekking heeft?
Ik heb ook ondervonden dat indien ik de deuren met de afstandsbediening sluit en terug open het error (autotje icoon) ook soms verdwijnt.
Misschien met de bovenstaande informatie heb je meer zicht op een mogelijke oplossing. Alvast bedankt voor uw snel antwoord.
Mvg Jean

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Het vrijgeven van de startblokering heeft niets de te maken met de deuren.

En de afstandsbediening heeft ook niets met de startblokering te maken.

Maar moet wel toegeven dat ik het verhaal van afsluiten en openen vaker hoor.

Jeanvr (0), 9 jaar geleden

Beste Ton, Ik heb bij de Nissan dealer geweest en zij hebben, volgens ik begrepen heb, de antennering verplaatst. Dit is nu meer dan 14 dagen geleden en het probleem lijkt opgelost. Bedankt voor de hulp. Groetjes Jean

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.