Nissan Primera: start slecht bij koude start

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2LD

auto start slecht bij koude start. moet 2 à 3 keer gloeien voordat hij aanslaat. gloeibougies zijn vernieuwd.bij warme moter moet eveneens gegloeid worden.
is dit het probleem van 9volt starten??

peter48

Geplaatst door peter48 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Roger10 (0), 14 jaar geleden

zijn er geen lekleidingen aan de injektors stuk waardoor de diesel afloopt?dit kan je zien als deze leidinkjes vochtig zijn van de diesel!

Shadowranger (0), 14 jaar geleden

Is de accu nog wel in orde? Heb ditzelfde ook gehad bij de auto van mijn zus (VW Polo diesel). 9 volt met starten lijkt mij wat weinig. Accu hoort met voorgloeien iets in te zakken, maar zeker niet onder de 11 volt.

Laat de accu eens doormeten door een specialist of vervang hem zowiezo als deze ouder is dan 7 jaar. Accu's hebben het met deze vrieskou ook moeilijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.