Nissan Primera: toerental zakt tot onder de 500 toeren stationer

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

toerental zakt te laag ,naar de dealer geweest uitgelegd als de airco aanstaat geen last als deze uitstaat wel.helemaal als de achterruit verwarming aan staat.monteur zegt ik heb een auto gekocht de airco aan gezet en doe hem niet meer uit.Ik vraag waarom zit er dan een knop op.We lezen hem wel opnieuw in maar aan het toerental kunnen we niks doen.na anderhalf uur een nieuwe accu en weer in orde.rij hondert meter precies hetzelfde en 220 euro lichter.Meteen terug monteur er bij de auto moet even flink op zijn staart getrapt worden.Komt goed uit mijn zoon nam hem mee naar italie .Terug het zelfde probleem .wie weet raad.

borburg

Geplaatst door borburg (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Basis hoeveelheid aangezogen lucht opnieuw inleren en als het kan toerental hoger zetten.
Goede opmerking dat de airco niet meer uitgezet word.

borburg (0), 14 jaar geleden

Mr Reumerman u opmerking over de airco houd in deze aan zetten en niet meer uit dus constant aan laten vast bedankt voor het antwoord .

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

Ja dat had ik al begrepen. Ik druk het denk ik wat verkeerd uit. Ik bedoel eigenlijk te zeggen: "Dat zeg je toch niet tegen een klant".

Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.