Nissan Micra: Startproblemen help help

Bouwjaar: 1995

Startproblemen bij een koude start. Heb de laaste tijd wel een keertje of 10 nodig voordat de auto start.
Bij iedere poging gebeurd het volgende. Motor draait 2 seconden terwijl ik gas geef en slaat vervolgens af terwijl ik gas blijf geven. Net alsof ik de contactsleutel omdraai. Na een aantal pogingen bljft de motor wel gewoon draaien.
Zet ik de motor uit en start deze opnieuw slaat deze meteen aan.
Als eerste heb ik de bougies vervangen. Deze waren helemaal zwart en stonken naar benzine. Een teken dat deze teveel benzine krijgt. Daarom ook meteen de luchtfilter varvangen. Echter het probleem bij een koude start blijft. Wie kan mij helpen?

Louk

Geplaatst door Louk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 18 jaar geleden

BIJ DE NISSAN DEALER KUN JE EEN 'TEMPERATUURS-COMPENSATIE KABEL' TE KOOP;DEZE 'FOPT'JE COMPUTER EN HET STARTEN GAAT BETER.
JE KUNT OOK MINDER GELUK HEBBEN EN DAN IS JE LUCHTMASSAMETER NIET MEER 100 , DEZE KOMT DAN IN AANMERKING VOOR EEN VERVERSING...OF ERGER NOG JE ONTSTEKING IS R.I.P. (OF ONDERWEG)

GR. JEROEN

Louk (0), 18 jaar geleden

Het probleem is waarschijnlijk opgelost.Verdeelkap en rotor varvangen plus de computer gereset en originele waarden teruggezet. Ik hoopt dat het probleem nu is opgelost.
Naar mijn gevoel zou verdeelkap en rotor voldoende zijn geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.