Nissan QASHQAI+2 2019: stop/start sijsteem

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200

mijn nissan qashqai het start stop systeem werk niet meer ,geef de melding systeem fout start stop sijsteem.er is meerder maal na gekeken niemand weet het.de accu is goed

l.kon

Geplaatst door l.kon , lid sinds 7 jaar geleden

11 Reacties

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Is een garantie geval gezien de leeftijd , dealer kan dit toch wel oplossen , anders moeten ze van de importeur een technisch specialist er bij halen.

l.kon, 6 maanden geleden

hallo .dat is het probleem 3 dagen bij de dealer geweest ,hebben het niet op kunnen lossen , er zijn diversen onderdelen vervangen,is nu al weken in behandeling bij de technisch specialist bij Nissan weten het ook niet,ben zelf al 52 jaar auto monteur apk 2 keurmeester,wat kan ik nog meer doen.mvgr

oldford PRO, 6 maanden geleden

Blijven klagen, blijven aandringen op een oplossing.
Een tijdelijke oplossing is dat ze een gelijkwaardige auto ter beschikking stellen voor de tijd die ze nodig hebben om uit te zoeken wat er aan de hand is.
Is de fabriek al om hulp gevraagd?

l.kon, 6 maanden geleden

dank u voor de tip

ferdinand, 6 maanden geleden

Wat vind je van dit systeem.Is korte termijn politiek i.v.m. milieu eisen.Het tegendeel is waar. Op de lange termijn blijkt dat een aantal componenten eerder slijten dan normaal. Te denken hierbij valt aan dynamo,accu , lagers ,nokkennassen etc. De winst is dus negatief.Daarbij het start/stop systeem geeft geen enkele toegevoegde waarde aan het rijden.Dus laat het zo en laat het niet maken.Waardeloos syteem.

l.kon, 6 maanden geleden

helemaal mee eens,maar dat geknipper van de stopstart voor mijn neus is niet zo leuk,heb het wel afgeplakt.gr bert

Nissanwielmonteur PRO, 6 maanden geleden

Wat een onzin. Daar zijn de producten naar gemaakt.
Ik heb nog nooit een startmotor van een QQ vervangen sinds er S/S op zit.

Staat er een Fiam accu in? Deze dan direct laten vervangen. Na een keer of 6 achter elkaar starten dan zal deze zelf door de mand vallen.

En een slechte accu geeft geen motormanagement fout.

Anders de test uitdraai van de Consult tester vragen.

    toch vorige week een QQ gehad van 1,5 jaar waarvan de accu stuk was met mm storing storing betrekking op de accu - STIP911 PRO, 2 maanden geleden

ferdinand, 6 maanden geleden

Nissanwielmonteur,ik heb natuurkunde gestudeerd.Als componenten meer malen moeten werken dan anders.,slijten deze componenten ook met een veelvoud.Dus hou je onzin voor je.

Nissanwielmonteur PRO, 6 maanden geleden

Ja joh,
Als was je professor in weet ik veel wat.
Heb je ervaring met Nissan dan?? Werk je ermee? Dan pas kan je een reëel antwoord geven.

Nickovitch, 2 maanden geleden

Ik heb het zelfde voor gehad met mijn x trail 2016 accu vervangen terwijl deze nog goed was volgens een tester eraan te hangen nieuw accu erin probleem opgelost! Misschien toch maar eens proberen het accu te vervangen.

Hans4040 PRO, 2 maanden geleden

Door admin verplaatst

mijn probleem met het start stop sijsteem nissan qashqai er is 2 maanden naar gezocht het probleem was door schade de linker mist lamp in de voor bumper de stekker verbinding niet goed goed was . afz bert kon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan QASHQAI+2 of stel zelf een nieuwe vraag.