Nissan Micra: Stotteren en afslaan maar geen LMM probleem?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0E

Zoals al bij zoveel berichten over de Micra's die stotteren en afslaan heeft mijn vriendin d'r auto ook dit probleem sinds enkele weken.
Ik zie dat het probleem meestel licht bij de throttle body / LuchtMassaMeter en dit heeft ze dan ook bij haar garage aangegeven nadat de auto daar al een keer flink onder handen was genomen.

Nu zegt de garagemonteur dat er in dit type er geen ééntje zit. Het betreft een Micra 1.0E 3HB E2 uit 1997.
Ik kan me bijna niet voorstellen dat deze Micra niet van een LMM is voorzien. Maar ik ben geen autotechnicus dus vandaar even dit bericht.

Als je dit zo leest... wat kan het probleem zijn? Want anders breng ik de auto ergens anders heen en bestel ik bij AC tronics wel een gereviseerde LMM.

Falven

Geplaatst door Falven (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

Er zit wel degelijk een LMM in, zit onder het luchtfilterhuis.

Groeten Marcel

kombikart (0), 15 jaar geleden

Ja zeker weten dat er een in zit. 99% kans dat daar de storing vandaan komt.

Als je ff zoekt hier komen er wel meer uit met een oplossing.

Gr Fred

Falven (0), 15 jaar geleden

Ik zag inderdaad al dat het probleem 99 van de 100 keer de luchtmassameter is maar kan dat alleen opgespoord worden bij de Nissan dealer?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.