Nissan Micra: Waterlekkage

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000CC

Hoi,

Mijn vloermatten onder de bijrijders stoel worden nat, heb al gekeken of dat er rotte plekken onder de bijrijders stoel waren, maar nihi. Wie heeft nog andere oplossingen.Bvd.

msahin

Geplaatst door msahin (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 15 jaar geleden

Kachelradiateur of slangen hier naar toe los of lek.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,

Ik denk dat het water via de steunpunten van de voorruit naar binnen komt. Dit zijn groene blokjes die onder de plaat zitten waar je ruitenwisserassen doorheen steken. De rechtse zit precies boven het gat van de aanjagermotor en dan lekt het zo op de vloermat. Dit is makkelijk te zien want de boutjes waarmee de aanjagermotor vast geschroefd zit zijn dan verroest. Haal de motor er maar eens uit en kijk dan mar boven.

Natuurlijk heb je ook kans dat het via een andere plaats binnenkomt maar dit is DE plek om bij een Micra waterlekkage te hebben.

Ton

kombikart (0), 15 jaar geleden

Helemaal met Ton eens.

Heb dat hier bij mijn vrouw der vorige Micra ook gehad. Je zoekt je rot.
Parafaan er af gepakt en dat blokje goed afgekit met sileconekit.
Alles bij elkaar een half uurtje werk.
Probleem over en niet meer terug gekomen.

Gr Fred

msahin (0), 15 jaar geleden

Hallo,
Hartelijk bedankt voor alle reakties super.


Hoi,

Mijn vloermatten onder de bijrijders stoel worden nat, heb al gekeken of dat er rotte plekken onder de bijrijders stoel waren, maar nihi. Wie heeft nog andere oplossingen.Bvd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.