Nissan Micra: instrumentenpaneel Micra K11

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Ik wil de lampjes in het instrumentenpaneel van onze MIcra K11 BJ 1993 vervangen. Ik weet hoe ik het paneel moet demonteren uit het dashboard maar weet niet hoe ik de kilometertellerkabel moet loshalen. Kan ik hem er gewoon rechtstandig uittrekken of moet ik hem er uit draaien. Ik ben al even aan het prutsen geweest maar ik wil de zaak niet forceren. Als ik het paneel er uit heb kan ik makkelijker bij de lampjes om ze dan allemaal te vervangen.

Groeten, Ton

antonio

Geplaatst door antonio (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Haal evt de kabel los op de schakelbak, zo heb je binnen meer lengte / ruimte.

Gr. paul

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,

Op de tellerkabel verbinding aan de klokkenbak zit een borglip die je in moet drukken. De kabel er rechtstandig vanaf halen.

Ton

antonio (0), 15 jaar geleden

Ton bedankt voor de tip, omdat ik pas thuis kom als het al donker is ga ik zaterdag proberen of ik de kabel eraf kan krijgen. Ik laat in ieder geval even weten of het gelukt is.

Groeten,

Ton

antonio (0), 15 jaar geleden

Is gelukt, tellerkabel eraf, stekkers los en toen snel naar binnen om de lampjes te verwisselen. De verlichting in de klok doet het weer als vanouds. Bedankt voor jullie reaktie`s.

Groeten,

Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.