Nissan Micra: radio/cd-speler Nissan Micra

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Anderhalf jaar geleden is in mijn Nissan Micra door de dealer een originele nieuwe radio cd-speler ingebouwd. Ik heb hier echter nu al problemen mee. CD's worden namelijk niet meer afgespeeld. Heeft iemand enig idee wat het probleem kan zijn? Zou het misschien helpen als ik de radio reset? Ik heb echter geen handleiding bij de radio gekregen, dus weet niet hoe dat moet. Tips zijn zeer welkom.

Kees77

Geplaatst door Kees77 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,

De handleiding van de originele radio staat in het instructieboekje. Overigens staat daar niets in over een reset. Maar ik ga ervan uit dat het een Blaupunkt toestel is???? Deze geven meer dan regelmatig klachten. De dealer kan via het 48 uurs omruilprogramma een andere voor je regelen. Hoe het zit met de garantie (die overigens op achteraf gemonteerde accessoires maar een jaar is) dat moet je met de dealer zelf bespreken.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.